PANNENKOE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pannenkoe Krimpen aan den IJssel. Meer weten? Ontdek meer

25 okt 2022 om 18:20 15 min te vroeg pannenkoek was heerlijk
23 okt 2022 om 11:24 Goed eten duurde alleen wat lang
20 sep 2022 om 15:04 Gewoon goed, temperatuur en kwaliteit
30 aug 2022 om 18:58 We hebben regelmatig bij de Pannenkoe gegeten en altijd tot volle tevredenheid. Nu voor het eerst laten bezorgen, maar dat viel tegen. Uitgedroogde randjes, en overall minder smakelijk. Niet voor herhaling vatbaar.
22 aug 2022 om 16:18 Super slecht. Als je het niet aan kan moet je niet zeggen dat er bezorgt kan worden. Beter er mee ophouden dit is toch niks. Eten taai en 2 sausjes te weinig wel besteld. En dan wel drinken erbij doen. Ik heb liever een hele bestelling
14 aug 2022 om 18:25 lekker eten , vriendelijke bezorging
9 aug 2022 om 13:06 Het eten was heerlijk wat een lekkere hamburger zeg.
6 aug 2022 om 20:31 Patat was erg zacht, koud en smaakte vreemd. Zonde..
4 aug 2022 om 18:43 lekker eten , en genoeg , vriendelijke bezorger
29 jul 2022 om 19:37 Pannekoeken die ik besteld had waren lekker voor herhaling vatbaar . Maar puntje van kritiek vond de randen wat te hard jammer maar verder top
15 jul 2022 om 23:20 Het eten was goed, patat helaas wat aan de slappe kant had van het dessert wel wat meer verwacht als er gezegt word een groot stuk tony chocola en dan maar 2 en half stukje chocolade brok
15 jul 2022 om 23:01 Helaas 1 pannenkoek nog niet gaar gewoon weg gegooid bah bah bah. Porties poffertjes juist heel droog en smakeloos. Heel erg jammer, wisselende kwaliteit soms erg lekker en soms echt goor. Nu helaas het laatste.